CORONA NIEUWS - Intakes en behandelingen gaan door!

Het Corona-virus heeft veel impact op ons allen. Binnen mijn praktijk houd ik me aan de regels van de RIVM. Dit houdt in dat alle gesprekken, tot nader beleid, plaats zullen vinden via (beeld)bellen i.p.v. face-to-face contact. Zoals het er nu uitziet is dat dus tot 1 juni. Tevens werk ik met ondersteunende online behandelprogramma's die een goed alternatief kunnen zijn in deze ongewone tijd. Stuur mij een berichtje of bel me als je hier meer over wilt weten. (29-03-2020)

 

I CHOOSE TO EXCEL!

 

Als sporter of presteerder heb jij de keuze in wat je doet om je beste ik te worden. Jij kiest waar je je aandacht op richt, waar je je door laat afleiden, hoe je met tegenslagen of heftige emoties omgaat en waar je je tijd en energie in investeert. Jij bent in controle… of althans… jij kan hier de controle over leren pakken! Jij kan bepalen het beste uit jezelf te halen. En als je wilt kan ik je daarbij helpen.

Als SPORTPSYCHOLOOG VSPN® en GZ-psycholoog (BIG) begeleid ik (top)sporters, coaches, dansers en andere presteerders met zowel vraagstukken gericht op prestatieverbetering, als vraagstukken waarbij klinische problematiek op de voorgrond staat, waaronder (faal)angst, stemmingsklachten, overtraining, trauma, zelfbeeldproblematiek en identiteitsvraagstukken. Dit doe ik in verschillende vormen, zoals een-op-een begeleiding, workshops, observaties op de trainings- en wedstrijdlocaties en begeleiding van de prestatieomgeving, waaronder de coach, teamgenoten en ouders.